RISTORANTE VIA GRANDE RIJSSEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1123 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ristorante Via Grande Rijssen. Meer weten? Ontdek meer

25 nov 2022 om 20:27 Bestelling was een half uur te vroeg... en de pizza was niet warm... jammer dat we besteld hebben
25 nov 2022 om 19:49 We hadden kapsalon met … gorgonzola! Echt om te … helemaal als je gewoon geraspte kaas erop verwacht .. zo jammer want het is vrij prijzig , ook waren ze een kwartier later dan verwacht
24 nov 2022 om 20:48 Jammer dat het eten koud aan kwam
21 nov 2022 om 6:45 Keurig op tijd en heel erg lekker.
24 okt 2022 om 20:31 Jammer dat ze de knoflooksaus waren vergeten . Eten was prima.
16 okt 2022 om 21:10 Snel gebracht, ook gewoon warm. Maar de kebab schotel was opgevuld met kip..waar niet om gevraagd was..(?)
9 okt 2022 om 21:09 Heel warm bij aankomst en echt lekker. Top
4 okt 2022 om 20:01 Twee tips voor de patat: Bak ze 1 keer in de olie in plaats van 2 of 3 keer dat wij ze gebakken kregen. Dat scheelt in de energiekosten. En knoop het plastic zakje niet helemaal dicht, zodat condens kan ontsnappen. Al werd de harde patat niet klef.
21 sep 2022 om 21:46 Superlekkere pizza’s en hele snelle en aardige bezorging!
6 sep 2022 om 21:11 Bezorgd tijdens spits, ze waren keurig op tijd. Helaas was de lahmachun klef en de kipdoner lauw. De schotel waren ze de kruiden vergeten? Smaakte erg flauw. De bijbehorende salade zijn we maar niet aan begonnen. Donerbox was prima
3 sep 2022 om 22:04 Rond etenstijd besteld en alsnog voor veel personen met 30 minuten bezorgd! Smaakte Heerlijk