RISTORANTE VIA GRANDE RIJSSEN

RISTORANTE VIA GRANDE RIJSSEN De lekkerste van heel Rijssen

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1080 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ristorante Via Grande Rijssen. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2022 om 20:01 Wanneer je kapsalon besteld ga je niet voor gezond, maar het was een grote vette bende. Het patat zwom in het vet en saus, weggegooid geld.
21 mei 2022 om 19:02 Eten was koud toen ik het uit de verpakking haalde
5 mei 2022 om 19:24 Niet lekker
2 mei 2022 om 9:45 Supersnelle bezorging. 45-50 min zou het duren en na 25 min werden er gebeld door de bezorger dat hij de voordeur niet kon vinden. Top Service
1 mei 2022 om 23:32 Super aardige bezorger, snel en nog goed warm! Thanks :)
11 apr 2022 om 20:29 Uur wachten op 2 broodjes shorma, dit was de laatste keer dat ik daar wat gekocht heb, broodjes waren van beton, veel te hard gebakken, jammer van mijn geld
2 apr 2022 om 19:16 Pizza shoarma zat maar weinig vlees op. Werd wel heel snel bezorgd, super!
26 mrt 2022 om 0:16 Precies op de tijd dat ik wilde en LEKKER
21 mrt 2022 om 18:59 Het eten was niet echt warm en ik miste de saus wat ik besteld had. De bezorging was wel mooi op tijd
20 mrt 2022 om 22:49 Eten was louw Bestelling niet compleet
17 feb 2022 om 19:56 De eerste paar keren was de bezorging 25 min. Te vroeg of te laat, maar daarna ging het veel beter. Vanmiddag waren ze prima op tijd, wel goed warm trouwens
16 feb 2022 om 20:00 Zeer snelle levering, goed warm,