RISTORANTE VIA GRANDE RIJSSEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1137 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ristorante Via Grande Rijssen. Meer weten? Ontdek meer

22 jan 2023 om 7:20 bestelling was er 20 minuten te vroeg ! Waardoor 1 nog niet thuis was en dus zijn eten op moest warmen Meteen aangeven bij bezorger enige reactie was moest van kok deze nu wegbrengen En dan ook de pata in de kapsalons niet allemaal even gaar
21 jan 2023 om 21:39 Pizza’s waren niet lekker zat heel veel ui op en in! Haast geen vlees…. Korst van alle pizza’s waren heel hard echt niet eetbaar!
10 jan 2023 om 19:33 Lekkere pizza’s!
6 jan 2023 om 19:35 Het was heerlijk!
3 jan 2023 om 18:23 De pizza was lauw en de bezorger was 20 a 25 minuten na de afgesproken tijd, terwijl we s middags al besteld hadden.
1 jan 2023 om 20:32 Frituurvet was niet meer van dit jaar denk ik. Vlees was wel lekker.
30 dec 2022 om 14:24 Lekker en veel, had iets warmer gemogen
18 dec 2022 om 19:10 Alleen jammer dat de broodjes redelijk koud aan kwamen, hadden wat warmer grkunt
12 dec 2022 om 19:59 Het eten was er eerder dan dat er was aangegeven, dat was mooi, maar het eten was vrij koud, hebben het eerst weer opgewarmd, ook hadden we bij de opmerkingen om geen uien gevraagd, wat er wel opzat, beetje jammer
4 dec 2022 om 8:26 Prima
25 nov 2022 om 20:27 Bestelling was een half uur te vroeg... en de pizza was niet warm... jammer dat we besteld hebben
25 nov 2022 om 19:49 We hadden kapsalon met … gorgonzola! Echt om te … helemaal als je gewoon geraspte kaas erop verwacht .. zo jammer want het is vrij prijzig , ook waren ze een kwartier later dan verwacht